2010-09-05 20:00
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai Slaptažodį?
Prašyk Naujo!.
Prisijungę Vartotojai
Prisijungę Svečiai: 1

Prisijungę Nariai: 0

Iš Viso Narių: 407
Naujausias Narys: Domis
Narių Apklausa
Kokia raiška žaidžiate Counter-Strike?

Kad galėtum balsuoti, turi prisijungti.
Šaukykla
Kad rašytum, turi prisijungti..

2010-09-05
man buvo skirta, tik zinai kliutie... ne vienas ir ne du jau sitaip "viena ranka pakavo i dezute" Grin neidomus esi

2010-09-05
nu sveikas kliutie. nezinau kam buvo skirta sita tavo tirada, bet esu isitikines, kad taves visi cia pasiilgo

2010-09-05
"pusk tu velniop nedaaugeli Smile" oj tu vaike vaike Smile supakuociau i dezute viena ranka, snargliuk Smile nekelk cia vejo savo vaikisku balseliu, kol dar nereikia verkt

2010-09-05
Nuzudem ir prikelem, kad dar karta nuzudytumem... Grin

2010-09-04
sveiki n0liferiai. stai as ir grizau. kaip sekesi zudyt vasara?

2010-09-02
d3s0, esi vienas is auksciausiu zmoniu serveryje, bet ir tau reiktu prilaikyti liezuvi Smile Peace Pfft

2010-09-01
ir su dar viena pergale Grin

2010-08-31
SU PERGALE Smile

2010-08-31
laimejooom!!! Grin mldc vyrai!

2010-08-31
nu taip tu juk teisus vislaik tu dievas. o dust as ir tau galiu pasiulyt dust bet tiek to zinai ta duok durniui kelia patarle. dw deso

Šaukyklos Archyvas
Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
Nusiskundimai administratoriais
kliutis1
parašyta 2010-04-26 12:38:23
Narys

Įstojo: 27.06.09

d3s0 parašė:
Na as sitoj vietoj Kosma palaikau, kliutis jau senai nusibodes yra visiems, na kartais smagu pasijuokt bet tas jo nesikeiciantis bazaras ir klykavimai po bano cia forumuose bei shoutboxe tikrai pateisina visus jo banus. Juolab kad jis pats kiek ateina i serveri tiek pastoviai soka ant kazko ir to pasekoj galop gauna bana. Si karta onixas tiesiog nelauke to ir iskart pralaisvino slota serve.

nekliedek... soku tik tada, kai to nusipelno, be reikalo nieko nedarau. O onixas senaj verkia del manes ir banus dalina ne uz nieka, gali ne vienas paliudyt, kad nuo to snarglio gaunu bana 12h vien uz tai, kad ateinu i serva ir pasisveikinu.

P.S. dar ir trina mano forumo postus vaikas Smile

kliutis1
parašyta 2010-04-26 12:44:03
Narys

P.S.S. niekas jo nesiuntinejo senaj jau ir po sito 12h bano nieko jam nerasiau, gali pasiziuret irasa. Ir retorinis klausiams tau - ar normalu banint uz pasisveikinima (net ne su juo) ?

d3s0
parašyta 2010-04-26 12:55:07
Vartotojo avataras

Administratorius

Įstojo: 27.09.09

kliutis1 parašė:
d3s0 parašė:
Na as sitoj vietoj Kosma palaikau, kliutis jau senai nusibodes yra visiems, na kartais smagu pasijuokt bet tas jo nesikeiciantis bazaras ir klykavimai po bano cia forumuose bei shoutboxe tikrai pateisina visus jo banus. Juolab kad jis pats kiek ateina i serveri tiek pastoviai soka ant kazko ir to pasekoj galop gauna bana. Si karta onixas tiesiog nelauke to ir iskart pralaisvino slota serve.

nekliedek... soku tik tada, kai to nusipelno, be reikalo nieko nedarau. O onixas senaj verkia del manes ir banus dalina ne uz nieka, gali ne vienas paliudyt, kad nuo to snarglio gaunu bana 12h vien uz tai, kad ateinu i serva ir pasisveikinu.

P.S. dar ir trina mano forumo postus vaikas Smile

Niekas nekliedi, gi pastoviai sokineji jei tau kas nors "nepatinka". Galop daeinama iki savu pjaustymo ir panasiai, ir to pasekoj gauni bana. Po to cia sklaidais, tuo jau murydamas pamatus sekanciam banui.
Nobody's perfect...

kliutis1
parašyta 2010-04-26 13:20:58
Narys

neverksiu labai Smile dar kart sakau - jeigu kazka darau, reiskai yra uz ka... Gal kartais ir perlenkiu lazda, sutinku, bet tai nereiskia, kad kazkokie snargliai, pasivadine "onix" gali dalint banus ne uz nieka... Beje, ne as vienas juo skundziuos

smc
parašyta 2010-05-09 16:19:56
Vartotojo avataras

Veteranas

Įstojo: 01.11.09

siandien apie 4 valanda, de_dust mape adminas nudejo CT, kuris defusino bomba, vien tam, kad nespetu isminuot ir T laimetu. vienintelis ka as ten is pazistamu adminu maciau, tai buvo hayabusa, bet kaip visada sake, kad jis cie nieko detas.
Redagavo smc 2010-05-10 13:25:42
never underestimate the predictability of stupidity

Kosmodiskas
parašyta 2010-05-10 00:07:49
Vartotojo avataras

Super Administratorius

Įstojo: 27.12.08

smc parašė:
siandien apie 4 valanda, de_dust mape adminas nudejo CT, kuris defusino bomba, vien del tam, kad nespetu isminuot ir T laimetu. vienintelis ka as ten is pazistamu adminu maciau, tai buvo hayabusa, bet kaip visada sake, kad jis cie nieko detas.

Pažiūrėsiu log'us.
Kosmodiskas was here.

http://www.headshot.lt/
smc
parašyta 2010-07-19 20:12:04
Vartotojo avataras

Veteranas

bl siektiek uzpisa, kai adminai mato cheata ir nieko nedaro. zinau, kad buna situacijos kai neimanoma 100proc pasakyt ar zaidejas cheatina a r ne, bet snd tai ciuvas lakste su speed ir aim. net ginklu nenaudojo, tiesiog su peiliu skerded visa teama. Tuo metu adminas Kalash buvo jo teame ir ramiai sau bande fragintis, tipo nieko cia itartino, po kiekvieno roundo tvarkingai tikrino savo /rank, o kai jam i chata bande kas nors rasyt, del cheato, tai vaidino, kad nemato. taip ir neuzdejo bano, kol tas ciuvas pats neisejo. Erzina tai, kad kai yra adminas, neveikia /voteban, o jei adminas nihuja neveikia, tai kam isvis dalint uzus tokiems?

smc
parašyta 2010-07-19 20:15:53
Vartotojo avataras

Veteranas

beje, jei kam nors idomu, yra irasas
19-Jul-2010 19:40 awp_dust
http://cs.headsho...p_dust.zip
nickas headshot machine, ar kzkas panasaus, tiksliai neatsimenu
Redagavo smc 2010-07-19 20:16:20

Kblavkalash
parašyta 2010-07-19 21:05:05
Administratorius

Įstojo: 31.07.09

smc parašė:
bl siektiek uzpisa, kai adminai mato cheata ir nieko nedaro. zinau, kad buna situacijos kai neimanoma 100proc pasakyt ar zaidejas cheatina a r ne, bet snd tai ciuvas lakste su speed ir aim. net ginklu nenaudojo, tiesiog su peiliu skerded visa teama. Tuo metu adminas Kalash buvo jo teame ir ramiai sau bande fragintis, tipo nieko cia itartino, po kiekvieno roundo tvarkingai tikrino savo /rank, o kai jam i chata bande kas nors rasyt, del cheato, tai vaidino, kad nemato. taip ir neuzdejo bano, kol tas ciuvas pats neisejo. Erzina tai, kad kai yra adminas, neveikia /voteban, o jei adminas nihuja neveikia, tai kam isvis dalint uzus tokiems?

Na visu pirma tai as ne kart siandien ranko nepatikrinau Grin

O jei rimtai tai reikejo pasakyt jog kodas yra buciau pazejes, pats tai neatkrepiau demesio.

Sekanti kart konkreciai pasakyt kas toks, nes kai jus kazka ten mekenat apie cytus tai as ne telepatas nesuprantu apie ka jus Cool

smc
parašyta 2010-07-19 21:42:25
Vartotojo avataras

Veteranas

O jei rimtai tai reikejo pasakyt jog kodas yra buciau pazejes, pats tai neatkrepiau demesio.

kalash. sakiau. tu arba chato neskaitai, arba specialiai ignoruoji. px bent jau si karta neilgai tas duxas siautejo, bet prisimenu ir blogesniu atveju.
ka tik ziurejau irasa zvengiau. atrodo vaikas kzkoks, nes net su speed ir aim nepalosia. sugeba atsistot uz kokiu laiptu atsiremt i juos ir bandyt is ten su speed kzkur toliau lekt )))

MeoH
parašyta 2010-08-05 17:07:10
Narys

Įstojo: 12.07.10

Tobulu nera. Vienas zlibas, kitas kurcias, kitas aklas ir mes sitai nepakeisim. Smile

MeoH
parašyta 2010-08-06 14:26:03
Narys

06/08/10 12:20 (Anglijos laiku) de_dust2.
Hatrix issidirbineja del skydu pirkimo.
Banned uz nepagarba kitiems.
Zodziai: "dek bana"
Hatrix'ai, galimybe pirkti, suteikia teisia naudoti. Galimybe banininti, suteikia teisia vadovauti. Tik servas ne tavo, ir sias taisykles tu nenustatai. Pfft
Taisykle Nr. 10. "Negalima versti žaidėjų naudoti arba nenaudoti tam tikrų ginklų ar įrangos (įskaitant skydą, SG granatas). Taip pat negalima žaidėjų agituoti už say 'rtv', o masiškai tai darančius kitus - bausti kaip už pokalbių tvindymą."
Hatrix zodziai: "kas pirks skydas, tam kick"
"dar nusipirk skyda desiu bana ir man px skuskis kam nori"

Nejaugi tu toks "Daunas", kad dar adminu Chate gincijiesi jog esi nekaltas ir as nusipelnau sito bano? Cia tiesiog, pavadinkim "Admino ispizdejimas". Jeigu nors vienas faktas neteisingas, prasom netylek, ir nesislepk uz kitu nugaros.
Taisykles sukurtos lauzyti, bet jas ir lauzydamas sau palankiai pusei lauki nemalonous pokalbio su kitais zmonemis.
Anonimas: MeoH, stiprybe tavo pusei. Smile
Man rodos kai kazka pasako. Smile
Redagavo MeoH 2010-08-06 16:00:04

Kblavkalash
parašyta 2010-08-06 16:09:20
Administratorius

Įstojo: 31.07.09

O nejaugi tu toks "Daunas" jog issipisineji is adminu, kenki saviskiams ir gaves bana eini kai kokia mergaite skustis pazistamam adminui jog nuimtu?

As tau patariu atejus i serva TYLET, nes kitaip nemanau jog ilgai tu jame losi.

MeoH
parašyta 2010-08-06 16:14:45
Narys

Kblavkalash parašė:
O nejaugi tu toks "Daunas" jog issipisineji is adminu, kenki saviskiams ir gaves bana eini kai kokia mergaite skustis pazistamam adminui jog nuimtu?

As tau patariu atejus i serva TYLET, nes kitaip nemanau jog ilgai tu jame losi.

Is taves issidirbinejau, ir tuo nesisukndziau, tuo labiau neverkiau gudruoli. Neprasiau admino atbaninti taip pat. Taigi perdedi zmogeliuk.
Del to kaip elgiausi su tavimi, niekas nieko nezino is mano puses apie tave. Tuo labiau nesiskundziau. Taigi atidziau stebek situacijose.
Zinai ka galiu daryti ir ko ne. Su tavimi viskas gerai. Bet Hatrix jau perdejo. Smile
Redagavo MeoH 2010-08-06 16:17:01

d3s0
parašyta 2010-08-07 00:49:36
Vartotojo avataras

Administratorius

MeoH parašė:
Hatrix'ai, galimybe pirkti, suteikia teisia naudoti. Galimybe banininti, suteikia teisia vadovauti. Tik servas ne tavo, ir sias taisykles tu nenustatai. Pfft
Taisykle Nr. 10. "Negalima versti žaidėjų naudoti arba nenaudoti tam tikrų ginklų ar įrangos (įskaitant skydą, SG granatas). Taip pat negalima žaidėjų agituoti už say 'rtv', o masiškai tai darančius kitus - bausti kaip už pokalbių tvindymą."

Nejaugi tu toks "Daunas", kad dar adminu Chate gincijiesi jog esi nekaltas ir as nusipelnau sito bano? Cia tiesiog, pavadinkim "Admino ispizdejimas". Jeigu nors vienas faktas neteisingas, prasom netylek, ir nesislepk uz kitu nugaros.
Taisykles sukurtos lauzyti, bet jas ir lauzydamas sau palankiai pusei lauki nemalonous pokalbio su kitais zmonemis.

Klausyk ciuvas ka cia issipisineji?Grin tu ant tiek glusas kad del savo paties durno proto cia atejus verkt?
Nobody's perfect...

MeoH
parašyta 2010-08-07 01:04:54
Narys

d3s0 parašė:
MeoH parašė:

Klausyk ciuvas ka cia issipisineji?Grin tu ant tiek glusas kad del savo paties durno proto cia atejus verkt?

Pirmas zingsnis ne mano buvo. "wyy" ar kaip jo nickas pirko skydo, ant jo pradejo Hatix stumti. O tu pats zinai kaip as megstu isikisti ;P
Nebuvai, nematei, nezinai.
Paziurek demo irasa. Tada snekek. Ir manes glusu nevadink kol i akis nepaziuresi, o tai skaudziai nusvilsi.

d3s0
parašyta 2010-08-07 10:42:39
Vartotojo avataras

Administratorius

MeoH parašė:
d3s0 parašė:
MeoH parašė:

Pirmas zingsnis ne mano buvo. "wyy" ar kaip jo nickas pirko skydo, ant jo pradejo Hatix stumti. O tu pats zinai kaip as megstu isikisti ;P
Paziurek demo irasa. Tada snekek. Ir manes glusu nevadink kol i akis nepaziuresi, o tai skaudziai nusvilsi.

Negasdink tik tu manes Grin ir nemokyk, ka man daryt ir ko ne. Tiesiog nuleisk gaza.
Ir beje, tavo draugelis BenQ skris is adminu jei dar tesis sita xuinia su jo uzu Wink
Nobody's perfect...

BenQ
parašyta 2010-08-07 12:57:40
Vartotojo avataras

Administratorius

Įstojo: 31.03.10

1.Prie ko cia as?
2.Nors dabar pajimk ir nujimk man ta admin Smile
3.Ka as dariau blogai su savo uzu?
Redagavo BenQ 2010-08-07 12:59:17

d3s0
parašyta 2010-08-07 13:06:05
Vartotojo avataras

Administratorius

BenQ parašė:
1.Prie ko cia as?
2.Nors dabar pajimk ir nujimk man ta admin Smile
3.Ka as dariau blogai su savo uzu?

Atsakyma rasi privacioje zinuteje kuria katik nusiunciau
Nobody's perfect...

MeoH
parašyta 2010-08-07 21:01:55
Narys

d3s0 parašė:
MeoH parašė:
d3s0 parašė:
MeoH parašė:

Negasdink tik tu manes Grin ir nemokyk, ka man daryt ir ko ne. Tiesiog nuleisk gaza.
Ir beje, tavo draugelis BenQ skris is adminu jei dar tesis sita xuinia su jo uzu Wink

Taves negasdinu, tik perspeju. O kad jau per Counter Strike serveri esi "axujel" tai atsiprasau. Galetum ir pats palaikyti liezuvi uz dantu. Arba bent jau su draugas ( Jeigu yra tokiu ) iseiti i bara, po pinta iskalti, o ne prie pc skarbonkes lamdyti.
Gaza prilaikyti reiketu ne man, o tau berneli. "HSLT Didvyris"
Benq mano draugas, bet jis cia visiskai ne prie ko. Nebuk mazas vaikas prikaisiodamas, gasdindamas nuimti uzu. Jis su uzu, ar be jo yra pranasesnis uz tave visom kryptim.
Tad mano mielas "Didvyri" patylek nors karta gyvenime. Tau tai iseis i nauda.
Nardyk toliau. Smile

peršokti į forumą:

75,972 unikalūs lankytojai

Kosmodiskas was here.