Peržiūrėti temą
headshot.lt - Tavo Counter-Strike bendruomenė :: headshot.lt diskusijos :: cs.headshot.lt - classic CS
|
Nusiskundimai administratoriais
|
|
| Kosmodiskas |
parašyta 2009-06-10 19:34:47
|
|
Super Administratorius ![]() Pranešimai: 319 Įstojo: 27.12.08 |
Čia peteikiami nusiskundimai netinkamu administratorių elgesiu Noriu priminti, kad čia negali būti jokių asmeniškumų. Visiems administratoriams, kol jie yra administratoriai, nepagarbos rodymas yra priežastis skundo nenagrinėt. Nepamirškite pateikti tikslaus administratoriaus pseudonimo. Galite pasitiklsinti administratorių sąraše. Jeigu nusiskųsti norima konkrečiu įvykiu, taip pat pateikite apytikslį laiką ir tuometinį žemėlapį. Čia banų nuėmimo prašymai nenagrinėjami! Redagavo Kosmodiskas 2009-06-10 19:35:10 Kosmodiskas was here. |
| Kblavkalash |
parašyta 2009-08-14 20:35:26
|
Administratorius![]() Pranešimai: 131 Įstojo: 31.07.09 |
Administratorius sOak ateina i serva ir pradeda mane saudyt nors as jo komandoj. Kelis raundus is eiles sauna pora kart nei is sio nei is to (ir tikrai ne netycia, salia nieko nebuvo). As jam VIENA karta soviau i galva nes jau "siek tiek" atsibodo ir jis dave man 20min bana. Man vienodai sviecia tas banas, tik gaila jog admino statusa ziopliai gauna. |
|
|
|
| Kosmodiskas |
parašyta 2009-08-14 22:44:15
|
|
Kblavkalash parašė: Administratorius sOak ateina i serva ir pradeda mane saudyt nors as jo komandoj. Kelis raundus is eiles sauna pora kart nei is sio nei is to (ir tikrai ne netycia, salia nieko nebuvo). As jam VIENA karta soviau i galva nes jau "siek tiek" atsibodo ir jis dave man 20min bana. Man vienodai sviecia tas banas, tik gaila jog admino statusa ziopliai gauna. Jeigu pateiktum žemėlapį ir laiką, kada jis taip į tave šaudė, pasižiūrėsiu serverio darytą įrašą. O gal tai vyko tame pačiame žemėlapy, kurį gavai tą baną? Kosmodiskas was here. |
| Kblavkalash |
parašyta 2009-08-14 22:49:06
|
Kosmodiskas parašė: Kblavkalash parašė: Administratorius sOak ateina i serva ir pradeda mane saudyt nors as jo komandoj. Kelis raundus is eiles sauna pora kart nei is sio nei is to (ir tikrai ne netycia, salia nieko nebuvo). As jam VIENA karta soviau i galva nes jau "siek tiek" atsibodo ir jis dave man 20min bana. Man vienodai sviecia tas banas, tik gaila jog admino statusa ziopliai gauna. Jeigu pateiktum žemėlapį ir laiką, kada jis taip į tave šaudė, pasižiūrėsiu serverio darytą įrašą. O gal tai vyko tame pačiame žemėlapy, kurį gavai tą baną? Nu tai beabejo tam paciam. De_inferno, laiko neprisimenu prie pora h. |
|
|
|
| Cookie |
parašyta 2009-08-30 17:08:29
|
Pradedantis narys![]() Pranešimai: 6 Įstojo: 30.08.09 |
sOak ir mane pasaudydavo,kai soviau atgal,gavau pailset. |
|
|
|
| Gretut |
parašyta 2009-09-01 19:57:33
|
Narys![]() Pranešimai: 21 Įstojo: 31.07.09 |
smagūs jūsų adminai, tikrai to nesitikėjau iš cs.headshot.lt. bežaidžiant, aš ir dar pora žaidėjų buvo pervadinti kitais nick. mano ir vieno žaidėjo buvo kažkokia nesąmonė, bet kito vaikinuko - įžeidžiančios frazės. nelabai smagu žiūrėti kaip vyksta tokios nesąmonės serve. tuo metu lošė neformatorius ir gagarila (nežinau ar admin jis). nekaltinu nė vieno, nes nesupratau kas ten vyko, bet galėtumėt išsiaiškinti kas vyksta su adminais, sėkmės |
|
|
|
| Kosmodiskas |
parašyta 2009-09-01 23:12:18
|
|
Gretut parašė: smagūs jūsų adminai, tikrai to nesitikėjau iš cs.headshot.lt. bežaidžiant, aš ir dar pora žaidėjų buvo pervadinti kitais nick. mano ir vieno žaidėjo buvo kažkokia nesąmonė, bet kito vaikinuko - įžeidžiančios frazės. nelabai smagu žiūrėti kaip vyksta tokios nesąmonės serve. tuo metu lošė neformatorius ir gagarila (nežinau ar admin jis). nekaltinu nė vieno, nes nesupratau kas ten vyko, bet galėtumėt išsiaiškinti kas vyksta su adminais, sėkmės Išsiaiškinau ir atsiprašau už NeFoRmatorius, kuris taip darė. Redagavo Kosmodiskas 2009-09-02 05:01:34 Kosmodiskas was here. |
| James |
parašyta 2009-09-07 19:02:10
|
Veteranas![]() Pranešimai: 63 Įstojo: 01.09.09 |
[Waffen-SS]Defleshed krc pradejo i mane saudyt ir sako duok awp paliko 24hp mes buvom teamoj saudyt i ji pradejau gavau slay kita round soviau jam i kojas padariau 5dmg ir kick gavau pasijungiu vel ir vel soviau jam i koja 5dmg ir gavau 3h ban.. Bet kam as cia sakau k0sm0s draugas gi.. Krc pz serwas
Redagavo James 2009-09-07 20:49:15 Cia buvo James ![]() |
|
|
|
| Yo |
parašyta 2009-09-20 19:05:50
|
Veteranas![]() Pranešimai: 56 Įstojo: 23.05.09 |
Cooler - pernelyg subjektyvus, išsipisinėja ir piktnaudžiauja savo pareigom. Daro visokias nesamones, bybį kalęs ant visko, svarbu ' paachuėlint ' . Net nesuprantu ant kiek reikia būt silpnapročiu, jog mutint ir uždėt 'Llama', kai praktiškai priežasties nėra jokios. Aišku, po tokių nesamonių išprovokuojama agresija, ko pasekoje gaunamas banas. Nemanau, kad ką nors pasieksiu, visgi ' Adminai visada teisūs ' .
Redagavo Yo 2009-09-20 19:07:42 |
|
|
|
| Kblavkalash |
parašyta 2009-09-20 19:11:55
|
...kai praktiškai priežasties nėra jokios Tai nera priezasties ar praktiskai nera priezasties? Tu parodyk dialoga ir pan., abejoju jog jis banintu uz nieka, matomai kalbejai per daug ko nereik. Redagavo Kblavkalash 2009-09-20 19:12:08 |
|
|
|
| Yo |
parašyta 2009-09-20 19:34:34
|
Kblavkalash parašė: ...kai praktiškai priežasties nėra jokios Tai nera priezasties ar praktiskai nera priezasties? Tu parodyk dialoga ir pan., abejoju jog jis banintu uz nieka, matomai kalbejai per daug ko nereik. Kaip aš galėjau kalbėt, jeigu buvau muted ir buvo uždėta 'Llama' nachui. |
|
|
|
| Kblavkalash |
parašyta 2009-09-20 19:43:48
|
Yo parašė: Kblavkalash parašė: ...kai praktiškai priežasties nėra jokios Tai nera priezasties ar praktiskai nera priezasties? Tu parodyk dialoga ir pan., abejoju jog jis banintu uz nieka, matomai kalbejai per daug ko nereik. Kaip aš galėjau kalbėt, jeigu buvau muted ir buvo uždėta 'Llama' nachui. Nu tai uzmutino jau kai kazka gal pasakei ar ne? |
|
|
|
| Yo |
parašyta 2009-09-20 19:59:55
|
Kblavkalash parašė: Yo parašė: Kblavkalash parašė: ...kai praktiškai priežasties nėra jokios Tai nera priezasties ar praktiskai nera priezasties? Tu parodyk dialoga ir pan., abejoju jog jis banintu uz nieka, matomai kalbejai per daug ko nereik. Kaip aš galėjau kalbėt, jeigu buvau muted ir buvo uždėta 'Llama' nachui. Nu tai uzmutino jau kai kazka gal pasakei ar ne? Jam aš nieko nesakiau, niekam nieko įžeidžiančio ar kažko kito, už ką būtų galima baust, nesakiau. |
|
|
|
| kliutis1 |
parašyta 2009-09-23 14:08:42
|
Narys![]() Pranešimai: 15 Įstojo: 27.06.09 |
adminas (jeigu ta ciolka taip galima vadint) onix dave bana 3h uz tai, kad parasiau "whaha" po to, kai ji nusove. Paaiskinimas: "nepagarba kitiems". Va taip ir buna kai vaikams usus duoda. Paskui sparnai prasikala ir daro visokias nesamones |
|
|
|
| Kblavkalash |
parašyta 2009-09-23 14:27:29
|
kliutis1 parašė: adminas (jeigu ta ciolka taip galima vadint) onix dave bana 3h uz tai, kad parasiau "whaha" po to, kai ji nusove. Paaiskinimas: "nepagarba kitiems". Va taip ir buna kai vaikams usus duoda. Paskui sparnai prasikala ir daro visokias nesamones Jau tu tai patyletum.. |
|
|
|
| James |
parašyta 2009-09-23 22:52:54
|
Veteranas![]() Pranešimai: 63 Įstojo: 01.09.09 |
jo geriau patilek visi zin0 kaip visiem palieki po 10hp
Cia buvo James ![]() |
|
|
|
| Yo |
parašyta 2009-10-18 13:27:11
|
http://cs.headshot.lt/bans/ban_details.php?bid=4382 ^ Priskiri visokių idiotų administratoriais, o poto jie daugiau nieko ir nebemoka, kaip tik vierchinti grasindami banu. Bet nieko, tegul bent prie kompiuterio atsisėdę kam nors pavadovauja, gi reikia ir tuos nuskriaustuosius užjausti. |
|
|
|
| Kblavkalash |
parašyta 2009-10-18 13:34:32
|
Yo parašė: http://cs.headshot.lt/bans/ban_details.php?bid=4382 ^ Priskiri visokių idiotų administratoriais, o poto jie daugiau nieko ir nebemoka, kaip tik vierchinti grasindami banu. Bet nieko, tegul bent prie kompiuterio atsisėdę kam nors pavadovauja, gi reikia ir tuos nuskriaustuosius užjausti. Visu pirma tai adminu idiotais nevadink o visu antra pats esi megejas pist prota taip kad matyt nebereikalo duotas.. ir beje ne pirma kart. |
|
|
|
| Yo |
parašyta 2009-10-18 13:49:04
|
Duotas tikrai ne už reklamą, vadinas jau vien tai, jog nesugeba nurodyt tikslios priežasties, parodo jo idiotiškumą. Niekam aš jokio proto nepisu, kol manęs neužkabina. Elementaru. Betkokiu atveju, administratorius privalo vertinti situaciją objektyviai, o nebandyti išlieti savo psichologines problemas svaidydamasis grasinimais. Konfliktas kilo dėlto, jog su kažkokiu čiuvu likom 2-se prieš 6 ar tai 7, laiko likę buvo apie 50 sec. (tikrai pakankamai padėti C4, kuris buvo pas mane) ir mes su tuo čiuvu iš respo su awp pragretinom šiek tiek CT gretas, už tai buvau pradėtas mėtyti po visą žemėlapį ir tada buvo pagrasinta banu.
Redagavo Yo 2009-10-18 13:58:25 |
|
|
|
| Kblavkalash |
parašyta 2009-10-18 16:14:43
|
Yo parašė: Duotas tikrai ne už reklamą, vadinas jau vien tai, jog nesugeba nurodyt tikslios priežasties, parodo jo idiotiškumą. Niekam aš jokio proto nepisu, kol manęs neužkabina. Elementaru. Betkokiu atveju, administratorius privalo vertinti situaciją objektyviai, o nebandyti išlieti savo psichologines problemas svaidydamasis grasinimais. Konfliktas kilo dėlto, jog su kažkokiu čiuvu likom 2-se prieš 6 ar tai 7, laiko likę buvo apie 50 sec. (tikrai pakankamai padėti C4, kuris buvo pas mane) ir mes su tuo čiuvu iš respo su awp pragretinom šiek tiek CT gretas, už tai buvau pradėtas mėtyti po visą žemėlapį ir tada buvo pagrasinta banu. Na jus abu teisus, nematau prasmes gincytis cia, nes adminas irgi teisus, nes tu turejai det c4. Is kur jam zinot ka tu galvoji? Ar yra taisykle po kiek laiko padet zaideja baust uz tai kad tupi respe su c4? Nera. Tai vat, galetum pazvelgt is admino puses.. |
|
|
|
| peršokti į forumą: |

Prisijungę Svečiai: 2
neidomus esi
supakuociau i dezute viena ranka, snargliuk